PÁRKAPCSOLAT A HOROSZKÓPBAN

Egy párkapcsolat elemzésekor először mindig külön-külön kell megnéznem a születési horoszkópokat.
Az egyéni horoszkópokból megállapítható, hogy az egyes személyek hogyan állnak hozzá az emberi, illetve társas kapcsolatokhoz általában, hogyan alakíthatja a házasságait, párkapcsolatait ..stb.Milyen időszakok várhatók, illetve a jelenlegi életszakaszban ez a feladat hogyan jelentkezik.

Az összevetéskor azt vizsgálom, hogy az elvárásoknak mennyire felel meg a társ, ezzel kapcsolatban milyen lehetőségek, illetve megoldandó feladatok vannak.

Mely életterületen várhatók konfliktusok, azokat hogyan lehet megoldani, illetve elkerülni.Milyen a felek között a kommunikáció, melyek a kapcsolat erősségei: Hogyan tudják ezeket jól fel- illetve kihasználni,és mi az amire ügyelni kell?

Gyakran hallani, illetve olvasható a médiákban “szakkönyvekben”, hogy ez, vagy az a jegy összeillik-e egy másikkal vagy sem….Ezeket a kérdéseket fel sem érdemes tenni: ha találkoztál a pároddal, akkor természetesen összeilletek valamilyen szempontból: dolgotok, feladatok van egymással.

Válás, szakítás két okból következhet be: vagy  a pár egyik tagja (vagy mindkettő) menekül a konfliktusok elől, ahelyett, hogy felvállalná, és próbálná megoldani, ilyenkor  következő párkapcsolat analógiában ugyanazt a feladatot hozza, a probléma újra termelődik. Mindenki ismer a környezetében olyan embereket, akik többszörösen elváltak, folyamatosan keresik az “Igazit”. A második eset kellemesebb: a pár felvállalt és megoldotta a közös feladatot: nincsen több dolguk egymással, jöhet a következő! Ezt látjuk, amikor valaki a második, (többedik) párkapcsolatában boldogságra lel.

Azt, hogy melyik csoportban keresd Magad, a lelked mélyén Te is érzed…Persze ilyenkor segít egy tanácsadó, aki rávezet arra, hol is tartasz, merre indulj ..

Published in: on 2011. március 2. at 18:56  Vélemény?  
Tags: , , , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://szaszilka.wordpress.com/2011/03/02/parkapcsolat-a-horoszkopban/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Hozzászólás